DSC 0169-700px

Bestyrelsen (efter generalforsamling i 2019)

Sekretær Nils Finken, 41 43 44 77, nilsfinken, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tillige webmaster (ansvarlig for hjemmesiden)

Medlem Anne-Marie Dam

Medlem Birgitte Friis-Mikkelsen

Suppleant Hans Jørgen Bach Lauritsen

Uden for bestyrelsen

Ansvarshavende redaktør for bladet Nyt om Gammelt: Nils Finken

Annoncer i bladet: Ledig!

Benthe Nielsen, ØHF’s repræsentant i ”Arkiv- og Museumsudvalg”.

Revisor: Winnie Bjørn Andersen

Revisorsuppleant: Leif Bengtsson